Jeanette Beldring

 Min bakgrunn 

 Jeg kjøpte min første leilighet i Oslo i 2007, og nå 8 år senere har jeg 6 suksessfulle salg bak meg. Boligprisene har vært stigende parallellt med kjøpers krav. Det å lete etter din perfekte bolig på finn.no er sannelig ikke enkelt i havet av hvite vegger.
Av erfaring vet jeg at flere har utfordring med å visualisere seg selv i noen andres hjem. Det å finne den perfekte ballansen mellom et showroom og en hjemmekoselig omgivelse tror jeg er nøkkelen til et suksessfylt salg. 
 
Jeg har en bachelorgrad i Internasjonal markedsføring og har en like stor lidenskap for merkevarebygging som for interiørdesign. Ved salg av bolig bruker jeg av min utdanning for å treffe riktig målgruppe samtidig som at boligen er oppdatert og relevant. 
 
Som boligkonsulent kan jeg tilby deg veiledning om hvordan du kan få maks utnyttelse av ditt hjem. Enten om du skal selge og vil skille deg ut fra de andre. Eller om du nylig har kjøpt din bolig og står foran et blankt lerret du ikke vet hva du skal gjøre med.
 
Jeg har flere års erfaring med gjør-det-selv prosjekter. Bredden går fra å spray lakkere kjedelige kjøkkenhåndtak til total renovering av et sommerhus ved den Svenske skjærgården. 
  
Stil trenger ikke koste deg en formue.